Sitie's Central: January 2013

Thursday, 17 January 2013

Supplier Audit


Selama aku pergi audit supplier..ni jela company yang ade tulis nama auditor kt ruang lobby. Rasa mcm kembang2 gitu..


Kalo korang keje bahagian QA..dah memang xde keje lain. Outstation tu dh kira mcm 80% of your routine.


Letih2...tapi best...sbb korang boleh tengok kt dalam manufacturing plant ape yang diorng buat. Tak payah tgk kat discovery channel "How its made"..sbb korang bleh tgk dan sentuh sdiri. Gamba tak bleh amik la tapi... kan? Mcm2 company aku dh pergi...mcm2 bende aku dh tgk. Mcm2 bende aku dh pegang. Best sgt!!!!!!