Friday, 8 June 2012

Birthday Najiha

 The story bermula mcm ni. Kebetulan that day birthday Najiha anak makteh. So aku tanye die..."birthday arini Najiha dapat hadiah ape? Kek ada tak?"

 Dia cuma tunduk cakap.."takde pape..ibu kan misikin". Whoa??????? Rasa sgt kesian okay. Najiha yang berbaju pink dalam gambar. Berumur 7 tahun pada masa itu.

Jadi aku pon citer kat mak aku..sepupu2 aku dan adik beradik aku dan kami merancang surprise bday utk Najiha pada malam itu jugak. Dia sgt happy and so are we. =)

2 comments:

  1. Sedihla baca entry ni. Mcm sedihnya bayangkan dia cakap mcm tu sambil tunduk :( nasib baik ada kakak sepupu dia yang prihatin boleh happykan dia balik !

    ReplyDelete